JOCURI DIDACTICE

Pracsiu Daniela

BAZELE CONTABILITĂȚII- CLASA A IX-A

DOCUMENTE DE EVIDENȚĂ- CLASA A IX-A

CONTABILITATE GENERALĂ- CLASA A X-A

ETICĂ ȘI COMUNICARE- CLASA A X-A

ADMINISTRAREA FIRMEI- CLASA A XI-A

NEGOCIERE ȘI CONTRACTARE- CLASA A XII-A

MESERIA BRĂȚARĂ DE AUR

Roata aleatoare este un joc utilizat pentru identificarea atribuțiilor și sarcinilor din diverse domenii.

JUNIORUL EDUCAT

CONCURSUL de Educație economică "CINE ȘTIE CÂSTIGĂ!"

Vrei să fii JUNIOR EDUCAT? Răspunde corect și vei fi premiat Succes!

JUNIORUL EDUCAT

CONCURSUL de Educație financiară "CINE ȘTIE CUNOAȘTE!"

Vrei să fii JUNIOR EDUCAT? Răspunde corect și vei fi premiat Succes!

JOCUL MILIONARILOR

Cum realizăm pe platforme educaționale jocuri didactice? 

Jocul este foarte important pentru dezvoltarea elevului.  Jocul didactic reprezintă forma ideală de rezolvare a problemelor de învățare și de instruire, având ca specific îmbinarea armonioasă a elementului instructiv și educativ cu elementul distractiv. Materialele propuse sunt adresate cadrelor didactice care doresc să creeze activități interactive de învățare , utilizând platforma www.LearningApps.org. 

1. Videoclipul propus astăzi "Cum realizăm pe platforme educaționale jocuri didactice?" este adresat cadrelor didactice care doresc să creeze activități interactive de învățare , utilizând platforma www.LearningApps.org. Sunt prezentate etapele de elaborare a două exerciții axate pe joc didactic, tabelul de ordonare și jocul perechi.

2.Rebusul este un gen enigmistic care folosește întrebări, enunțuri, definiții sau imagini pentru a reprezenta cuvinte sau părți de cuvinte. Acesta poate fi utilizat în procesul educativ pentru fixarea cunoștințelor. Videoclipul propus astăzi "Cum realizezi un REBUS pe o platformă educațională?" este adresat cadrelor didactice și elevilor, ca model de accesare și utilizare în activități interactive de învățare a platformei LearningApps.org.

3. Cum realizăm pe platforme educaționale jocul didactic "VREI SĂ FII MILIONAR"?

Videoclipul propune un model de elaborare a unui exercițiu de tipul " VREI SĂ FII MILIONAR?". Jocul milionarilor, ca joc didactic, reprezintă forma ideală de fixare a cunoștințelor elevilor dintr-o anumită unitate de învățare.

JOCURI DE CULTURĂ GENERALĂ